Η χαλάρωση που δημιουργείται όταν κάποιος πίνει ένα ποτό έχει σημαντικά οφέλη. Η μικρή δόση αλκοόλ που περιέχει ένα ποτό δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε οι σύντροφοι να ανοιχτούν ο ένας στον άλλον και ενδεχομένως να εκμυστηρευτούν κρυφές επιθυμίες τους. Η κατανάλωση μικρής ποσότητας αλκοόλ μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο σεξ, αυξάνοντας την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα και διεγείροντας τις αισθήσεις.

Ειδικά η μαύρη μπύρα έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

Η καθυστέρηση της εκσπερμάτισης: Η κατανάλωση δύο ποτηριών μπύρας προκαλεί υπερφόρτωση σε φυτοοιστρογόνα, γεγονός που οδηγεί σε καθυστέρηση τον οργασμού. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ιδιότητα του αλκοόλ προς όφελος σας.

Πιο έντονη στύση: Οι άντρες που καταναλώνουν μαύρη μπύρα έχουν πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στην μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο. Πιο συγκεκριμένα, η μαύρη μπύρα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος διαστέλλοντας τα αγγεία. Αυτό δίνει εντονότερες και μεγαλύτερες σε διάρκεια στύσεις. Αν λοιπόν, καταναλώνει κανείς μικρές ποσότητες μαύρης μπύρας και όχι να πίνει πολύ και συνεχώς, τότε θα δει σημαντικά αποτελέσματα.

Αυξημένη αντοχή στο σεξ: Η αυξημένη αντοχή στο σεξ έρχεται ως αποτέλεσμα της κατανάλωσης μαύρης μπύρας. Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων που πίνουν μπύρα, εμφανίζουν μειωμένη πιθανότητα καρδιαγγειακής πάθησης σε αντίθεση με αυτούς που δεν πίνουν. Αυτό έχει σχέση με την ευεργετική δράση της μπύρας σε σχέση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα. Η μπύρα είναι προϊόν ζύμωσης, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά, προβιοτικά βιταμίνες Β, και μικρή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.